Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-25
Încearca si tu metode inedite de înfrumusetare: împachetarile cu fân din Alpi!


Acest tratament detoxifiază organismul, catifelează pielea şi induce o stare de bine. Dacă îţi place mirosul fânului proaspăt cosit, atunci o astfel de împachetare te va relaxa şi te va umple de vitalitate!

Pentru că este la modă curentul eco, specialiştii în beauty propun întoarcerea la natură, recomandând tratamente ce implică îngrediente 100% naturale, nealterate de aditivi sau alţi compuşi chimici. Astfel, împachetarile cu alge marine, ciocolată sau argilă au devenit ceva comun. Ultima lor găselniţă este tratamentul cu fân, şi nu orice fel de fân, ci unul adus tocmai de pe pajiştile din Alpi!

Această metodă inedită de înfrumuseţare este la mare căutare în centrele Spa din toată lumea, femeile înnebunindu-se după o jumătate de oră de “îmbăiere” în fân proaspăt!

Procedura este simplă şi are rezultate spectaculoase! O piele mai fină, mai fermă, o mai bună circulaţie a sângelui şi ameliorarea simptomelor reumatice. Tot ce trebuie să faci este să cauţi un salon Spa (metoda a apărut şi în România!), iar acolo te vei relaxa pe un pat cu apă, învelită cu fân proaspăt şi o pătură încălzită electric. Momente sublime de relaxare, ce îţi vor aminti de anii copilăriei!

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >