Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-17
EUR 3,7752
USD 2,8077
 XAU 75,1951
AUD 1,8801
CAD 2,3485
CHF 2,4750
GBP 4,8329
Hair tips! Trateaza-ti varfurile despicate cu masti 100% naturale


Odată cu sosirea sezonului răcoros, părul tău suferă anumite schimbări. Devine mai fragil şi mai casant, iar vârfurile au cel mai mult de suferit. Ai grijă de părul tău cu produse naturale!

Înainte să apelezi la nesuferita “foarfecă”, încearcă să îţi tratezi vârfurile cu măşti naturale, ce au menirea să îţi hrănească şi să îţi protejeze firul de păr.

Miere şi ulei de măsline presat la rece
Amestecă o linguriţă cu miere de albine cu trei linguriţe cu ulei de măsline. Încorporează două gălbenuşuri de ou şi aplică mixtura pe vârfurile degenerate. Acoperă-ţi părul cu un prosop de bumbac încălzit şi aşteaptă 45 de minute, după care spală-ţi părul cu un şampon natural.

Ou şi avocado
Într-un bol, amestecă o jumătate de avocado, un ou şi 15 ml de balsam de păr. Aplică crema rezultată cu generozitate pe vârfuri şi lasă să acţioneze timp de 20 de minute. Clăteşte-te cu apă rece!

Portocală, banană şi ou
Pentru prepararea acestei măşti ai nevoie de 200 ml suc de portocale proaspăt stors, o banană şi două ouă. Amestecă-le într-un bol, după care aplică din belşug pe vârfurile despicate. Înveleşte-ţi părul într-o folie de aluminiu şi stai aşa 30 de minute, după care clăteşte-te cu apă rece.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >