Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Fashion trend: Imprimeul leopard este reinventat de creatorii de moda


Vechile conotaţii ale imprimeului tip leopard nu mai au nimic de-a face cu noile modele vestimentare ale marilor designeri. Încă din sezonul trecut, au fost remarcate eşarfele pătate cu motive de savană ca făcând parte din ţinuta femeilor la modă. Astfel, Ralph Lauren a decis să încadreze leopardul în categoria casual street.

Anul acesta, mortivul leopard îl întâlnim la defilările de modă Balmain. Grafismul cu pete este combinat cu elemente ce aparţin universului rock şi glamour. Leopardul este reinventat în alb şi negru, apoi în roşu şi negru şi devine o piesă specifică fetelor rebele.

La alţi designeri (Iro), leopardul apare în întregime sitilizat, în culori precum albastru electric sau fuchsia. Poate fi purta şi în timpul zilei dacă optezi pentru o pereche de jeanşi din denim sau pentru slim din piele. Aflat la ani-lumină de leopardul sexy din trecut, cel de acum ia o înfăţişare mai degrabă rock.

Cele care preferă să adopte un dress code mai discret trebuie să mizeze pe accesorii care să iasă în evidenţă, precum cizme leopard, care pot fi combinate cu un jeans decolorat şi un pulover.

 

 Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >