Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Cinci modele de pantofi pe care orice femeie ar trebui sa le detina!


Fie că adopţi stilul elegant, fie pe cel sport, există anumite tipuri de încălţăminte care se potrivesc oricui şi care, mai ales, sunt indispensabile din garderoba unei femei mereu la modă!

Balerini
Fiecare femeie ar trebui să aibă o pereche grozavă de balerini. Fie că alegi unii din piele sau de lac, fie că sunt cu imprimeu sau cu fundiţe, galbeni sau grena, balerinii sunt foarte practici, comozi şi delicaţi şi merg asortaţi atât la blugi şi pantaloni capri, cât şi la rochii vaporoase, de vară.

Pantofi sport
Acest tip de încălţăminte nu este destinat doar femeilor active, ce iubesc adrenalina, alergările în aer liber şi exerciţiile fizice. O pereche de pantofi sport trebuie să existe în garderoba oricui. Sunt perfecţi pentru plimbările uşoare în parc sau pentru zilele de barbeque cu prietenii.

Stilettos
Sau mai simplu, sandalele şi pantofii cu toc cui. Nu sunt atât de comozi, dar sunt foarte sexy şi conferă ţinutei senzualitate şi eleganţă. Sunt ideali pentru serile de cocktail, pentru petrecerile exclusiviste, pentru dineuri şi cine simandicoase.

Cizme peste genunchi
Cu toc, platformă sau cu talpă joasă, cizmele lungi sunt mereu IN, atât toamna, cât şi iarna. Redau curburile frumoase ale piciorului şi devin piese cheie pentru ţinutele casual-chic.

Mary Jane’s
Sunt pantofii ideali pentru întâlnirile business, pentru interviuri şi prânzuri de afaceri. Tocul midi, bareta peste gleznă, botul rotunjit îi recomandă cu încredere şi pentru serile dansante, acest tip de pantofi fiind recunoscut pentru calapodul extrem de comod.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >