Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-09
Cea mai noua gaselnita īn materie de beauty: implantul de sprāncene!


Poate sună ciudat, însă foarte multe femei au sprâncene inestetice datorită pensatului excesiv de-a lungul timpului. Şi cum anul acesta se poartă sprâncenele stufoase, de ce nu un transplant?


Conceptul a fost creat, evident, de americani, iar acum a ajuns şi în Europa. Inspiraţi în prima faza de operaţiile de reconstrucţie a celor care au suferit arsuri faciale, americanii au zis că de acest tratament pot beneficia şi femeile care nu sunt mulţumite de forma sprâncenelor sau le au prea rare.

Procedura constă în recoltarea a minim 350 de fire de păr pentru fiecare sprânceană, cu tot cu bulb, de la ceafă, şi implantarea lor deasupra ochilor. Inserţia nu este dureroasă, singurele inconveniente fiind preţul şi faptul că firele actuale cresc mult mai repede, iar îngrijirea noilor sprâncene trebuie să fie mai atent făcută.

Multe femei din Marea Britanie se prezintă la cabinetele medicale aducând cu ele poze ale celebrităţilor preferate. Cele mai des întâlnite cereri sunt sprâncenele á la Beyoncé, Demi Moore, Angelina Jolie sau Agyness Deyn.

Dacă aspectul sprâncenelor tale nu te satisface, dar nici nu ai încerca un transplantul de fire de păr, mai ai o variantă: foloseşte creioanele pentru contur, destinate special sprâncenelor. Cu ele poţi creiona o altă formă şi poţi umple golurile, acolo unde ele există.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >