Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Bucura-te si tu de beneficiile pe care le poate oferi tratamentul cu sare grunjoasa


În comerţ există tot felul de tipuri de sare specială pentru baie, cu diverse arome. Nu e nevoie să cheltuieşti o grămadă de bani pentru acest tip de produs de fiecare dată când simţi nevoia să te relaxezi, pentru că poţi să foloseşti în acelaşi scop şi sarea grunjoasă pe care o găseşti de regulă în propria bucătărie.

Cum şi pentru ce poţi să o foloseşti?

Granule pentru baie cu efect relaxant
Amestecă două ceşti de sare grunjoasă cu câteva picături de ulei esenţial. În funcţie de preferinţe, poţi adăuga chiar câteva picături din parfumul tău. Pentru un aspect plăcut, o poţi colora cu puţin colorant alimentar sau poţi adăuga o linguriţă de glicerină. Păstrează granulele colorate şi parfumate astfel îbtr-un recipient cu capac, pentru că prezenţa aerului le deteriorează uşor.

Tratament SPA cu efect de catifelare a pielii
După duş, poţi să-ţi masezi corpul cu sare grunjoasă, pe pielea încă udă. Aceaastă acţiune va avea efect de exfoliere a pielii. Este un tip de exfoliere folosit la multe saloane, doar că nu mai e nevoie să cheltuieşti sume exorbitante pentru a avea o piele fină, netedă şi catifelată.

Tratament cu efect de calmare şi relaxare
Umple cada de baie cu apă la o temperatură convenabilă. Pe mpsură ce cada se umple, aşează sub jetul de apă două ceşti de sare grunjoasă. Dacă ai o cadă mai mare decât cele standard, poţi adăuga o cantitate mai mare.

Scufundă-te în apă şi profită de momentul de relaxare, pentru 15 minute. Dacă îţi place apa fierbinte, nu sta mai mult de 15 minute, pentru că atât sarea cât şi căldura dilată foarte mult vasele sangvine.

Dacă ai probleme cu inima, e mai bine să te bucuri de acest tratament doar pentru câteva minute. Ideal e să repeţi acţiunea de 3 ori pe săptămână. Pentreu efecte spectaculoase, adaugă în apă şi câteva picături de ulei esenţial, de preferinţă de eucalipt. Te vei simţi înviorată după aceea şi orice durere (de spate, de picioare) va dispărea ca prin farmec.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >