Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Afla ce trebuie sa faci si ce trebuie sa eviti pentru a avea o piele stralucitoare si ferma


Primul lucru pe care îl observi la o femeie este pielea ei fină şi curată. Chiar dacă ai 20 sau 60 de ani, pielea ta îşi poate păstra proprietăţile dacă urmezi un program sănătos zi de zi.

Aşa Da!
Încearcă pe cât posibil să foloseşti produse de make up şi de îngrijire de calitate, dar mai ales cu ingrediente naturale. Vei evita astfel îmbătrânirea prematură a pielii, apariţia ridurilor şi a coşurilor. Alege să îţi aplici măcar o dată pe săptămână o mască preparată acasă, cu ingredinte hrănitoare, sănătoase.

Aşa Nu!
Fumatul îmbătrâneşte tenul şi este pe locul doi după razele soarelui în topul agenţilor ce provoacă daune pielii. Nicotina congestionează vasele de sânge, blocând astfel circulaţia oxigenului.

Aşa Da!
O dată pe săptămână efectuază un scrub general al pielii. Pentru a nu agresa epiteliile, foloseşte exfolianţi naturali precum sarea de mare, mălaiul sau zaţul de cafea.

Aşa Nu!
Nu uita să îţi protejezi pielea cu creme UV, chiar şi iarna. Factorul protector o sa creeze o barieră între pielea ta şi razele solare, care pot crea daune chiar şi atunci când par inofensive.

Aşa Da!
Foloseşte loţiune de corp după fiecare duş şi cremă de faţă în fiecare zi. Aceste proceduri trebuie să devină ritual pentru tine, dacă îţi doreşti să ai o piele minunată.

Aşa Nu!
Nu îţi agresa punctele negre sau micile coşuri care îţi apar pe corp. Vei reuşi doar să înrăutăţeşti situaţia şi să cauzezi cicatrici permanente. Aplică pe suprafaţa cu probleme un gel special pentru uscare, iar apoi maschează zona cu un corector. Coşul va dispărea, iar tu vei rămâne cu pielea curată!

Aşa Da!
Consumă regulat alimente proaspete, sănătoase, care să îţi revitalizeze întreg organismul. Ţine cânt că pielea este cel mai mare organ al corpului uman, aşa că tratează-l cum se cuvine! Bea multă apă şi ceai verde, fă sport şi mănâncă fructe şi legume proaspete!

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >