Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-17
EUR 3,7752
USD 2,8077
 XAU 75,1951
AUD 1,8801
CAD 2,3485
CHF 2,4750
GBP 4,8329
Afla ce metoda ti se potriveste pentru eliminarea cearcanelor inestetice

Noaptea trecută ţi s-a părut prea scurtă şi te-ai trezit cu cearcăne pronunţate în jurul ochilor? Aceste semne pot apărea din cauza lipsei de somn, a alcoolului sau a tutunului. Şi factorul ereditar poate fi însă responsabil.

Cearcănele adânci apar o dată cu vârsta înaintată, o cauză fiind pierderea grăsimilor din regiunea internă a ochiului. În schimb, cearcănele colorate apar în urma acumulării de sânge în această zonă, iar pentru o mai bună circulaţie a sângelui, este recomandat să duci o viaţă cât mai echilibrată.

În cazul în care cearcănele devin vizibile în urma unei nopţi albe, le poţi masca apelând la machiaj. Dar, dacă sunt permanente, ele pot fi eliminate cu ajutorul unei intervenţii cosmetice. O altă opţiune ar fi cremele, care permit corectarea cearcănelor. Cere sfatul unui medic, pentru a urma un tratament potrivit tenului tău.

Tratamentul cu lumină pulsată poate da rezultate excelente şi corectează nuanţa pielii din jurul ochiului. Adesea este utilizat şi pentru diminuarea petelor roşii. Sunt necesare 4-5 şedinţe, care nu lasă efecte secundare.

Tratamentul cu laser stimulează derma şi lasă epiderma intactă. În plus, această metodă are avantajul de a tonifia pielea. Chiar dacă, în urma procedurii, apar unele semne de culoare roşie, acestea pot fi camuflate uşor cu ajutorul machiajului. Sunt necesare 4-5 şedinţe.

O altă metodă prin care poţi îndepărta cearcănele sunt injecţiile cu efect temporar, care trebuie realizate de un cadru medical. În unele cazuri este nevoie de o anestezie locală, pentru mai mult confort. În urma tratamentului pot apărea echimoze uşoare, acolo unde a fost înţepată pielea, care după 3-4 zile, vor dispărea însă .Deoarece activitatea în această regiune este minimă, efectul produsului utilizat durează între 8 şi 12 luni. În general, este suficientă o singură şedinţă.

Peelingul este o metodă mai puţin foolosită pentru că este mai mult abrazivă. În urma efectuării sale, tenul devine mai neted, mai suplu şi mai tonifiat. Acţiunea trebuie realizată cu grijă, mai ales că pielea din jurul ochilor este extrem de sensibilă. Este necesară o singură şedinţă.

Cremele antirid şi antiinflamatorii sunt mai mult decât necesare dacă vrei să menţii fermitatea pielii cât mai mult timp. Medicul dermatolog sau esteticiana ta îţi pot recomanda produsele de îngrjire adecvate.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >