Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Afla cāteva metode prin care vergeturile pot fi estompate

Vergeturile reprezintă un adevărat motiv de stres pentru femei. Ele apar atunci când corpul trece prin oscilaţii frecvente de greutate, mai ales după o sarcină, care determină întinderea bruscă şi forţată a pielii.

Dacă ai deja astfel de semne neplăcute, trebuie să ştii că poţi scăpa permanent de ele doar cu ajutorul operaţiei cu laser, dar le poţi şi estompa prin diverse tratamente. Pentru asta, însă, e nevoie de mult timp, răbdare şi tratament regulat.

Dacă îţi masezi regulat corpul cu ulei de nuca de cocos şi/sau migdale, vergeturile vor fi estompate. Poţi încerca această metodă şi dacă nu ai asemenea semne neplăcute, pentru a prevenii apariţia lor.

Vizitează-ţi medicul de familie şi roagă-l să-ţi prescrie o doză zilnică de vitamina E, sub formă de capsule. Se pare co vitamina E ajută la prevenirea apariţiei vergeturilor, aşa că o poţi cumpăra şi sub formă uleioasă şi să o amesteci cu uleiul de corp pe care îl foloseşti de obicei pentru masaj. De altfel, vitamina E este foarte potrivită şi ca tratament împotriva ridurilor, aşa că o poţi amesteca şi cu crema de faţă.

Multe femei consideră că soarele este un duşman al vergeturilor, pentru simplul motiv că au constatat că, după ce s-au bronzat, că vergeturilor erau mult mai puţin vizibile. Asta se întâmplă însă doar datorită bronzului care estompează contrastul dintre culoarea naturală a pielii şi cea a vergeturilor. După ce pielea revine la nuanţa ei naturală, vergeturile sunt din nou vizibile.

Poţi încerca să acoperi zonele în care au apărut deja vergeturi cu albuş de ou şi să-l laşi să se usuce înainte de a clăti pielea cu apă cât se poate de rece.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >