Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
20 de perechi de jeans Ón tendinte, pentru toamna!


Ţine pasul cu moda şi află ce se poartă în această toamnă! Slim, stretch, sau evazaţi, cu talie înaltă, din denim sau bumbac, blugii sunt piesa de rezistenţă a oricărei garderobe.

Dacă alegi blugii slim, nu ai cum să dai greş! Aceştia sunt încă în tendinţe, şi vor rămâne aşa multă vreme, tocmai pentru că subliniază frumuseţea liniilor feminine şi pentru că îi poţi purta la orice.

Dacă vrei să ai un look retro, optează pentru blugii evazaţi, cu talie înaltă. Asortează o curea lată, în culori vii şi vei fi foarte şic.

Sunt la modă şi blugii gri, în nuanţe închise sau deschise, în degrade – dacă te consideri rebelă şi nonconformistă, o asemenea pereche este ideală pentru tine.

Jeanşii stretch, din denim, cu talie joasă se potrivesc cel mai bine cu cizme cu toc şi, bineînţeles, curea! De altfel, cureaua este un accesoriu nelipsit, atunci când vrei să fii sexy în blugi! Cumpără-ţi mai multe, de diferite culori şi lăţimi, cu catarame nu foarte mari şi cât mai simple, pentru a le putea asorta la diverse ţinute.

Când mergi la shopping pentru a-ţi alege blugii, fii foarte atentă la detalii: talia, turul pantalonilor, buzunarele şi, mai ales, partea din spate! Un jeans pe care să-l porţi cu plăcere şi în care să te simţi bine trebuie neapărat să îţi facă posteriorul cât mai atrăgător.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >