Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Moda & frumusete
Te bronzezi fara urme! Costumul de baie prin care trec razele solare!

Gata cu urmele de bronz! O firma din Valencia a semnat un contract cu o companie britanica pentru distributia unui nou costum de baie prin care, va vine sa credeti sau nu, pot trece razele UV.

audio_player_seqno = 0; autostart_audio = Array();

 

Citeste mai departe...
 
Jean Constantin a murit! Trupul actorului, depus azi la Teatrul "Fantasio"

Blocul in care a locuit Jean Constantin a devenit loc de pelerinaj. La fel si casa mortuara, unde a fost depus peste noapte trupul neinsufletit. Mii de oameni au trecut sa aprinda o lumanare si sa ii aduca pentru ultima oara flori.

 

 

 

Citeste mai departe...
 
Un film thailandez, marele castigator de la Cannes!

Thailanda a spart gheata pe Croazeta. Spre surpriza criticilor, ravnitul Palme d'Or i-a fost acordat unui cineast thailandez, care a cucerit juriul cu o pelicula mistica, plina de suflete reincarnate.

Citeste mai departe...
 
Clapton & Winwood: duelul greilor la Bucuresti!

Cei doi mari chitaristi ai lumii, Eric Clapton si Stevie Winwood, vor arata romanilor pe 11 iunie ce inseamna rock de calitate. Vedeta va fi, bineinteles, Eric Clapton: omul care a luat 18 premii Grammy si a primit peste 80 de discuri de aur si diamant. 

Citeste mai departe...
 
MEGA-concert! AC/CD a electrizat duminica seara Bucurestiul

Capitala a fost duminica seara la picioarele legendarilor cantareti de la AC/DC. Greii rockului au electrizat zeci de mii de fani, romani si straini, cu un mega-concert, parte a turneului lor mondial.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 139