Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-08
Operatia pe creier a Elenei Carstea a fost amanata!
S-a agravat starea de sanatate a cantaretei Elena Carstea, care urma sa fie operata pe creier peste cateva zile!

Medicii au amanat interventia din cauza unor complicatii cu tiroida, ce nu le permit sa inlature acum anevrismul cerebral, aflat chiar in spatele ochilor.

Ar fi mult prea riscant, spun ei. Reporterii Pro TV au reusit sa-i ia un interviu on-line artistei, aflata in Statele Unite, in West Palm Beach, Florida.

"Se va amana cu 2-3 saptamani pentru nu ma pot opera, pentru ca pot muri pe masa de operatie. M-am pregatit psihic ca sa fac chestia asta saptamana viitoare si asteptarea asta o sa ma termine definitiv", spune Elena Carstea, care isi doreste sa aiba putere sa treaca peste aceasta cumpana. In aceste zile, cantareata are parte de un regim sever. I s-a interzis si cel mai mic efort.

Joi dimineata, mama Elenei va merge la Ambasada Statelor Unite pentru a obtine viza, ca sa fie alaturi de fiica ei.

Medicul Vlad Ciurea, specialistul roman care a efectuat peste 600 de astfel de interventii chirurgicale, crede ca Elena are nevoie de o operatie urgenta.

Elena Carstea are 46 de ani si se afla de trei ani in Statele Unite. In 2006, s-a casatorit acolo cu Glen Muttart, in prezenta catorva prieteni foarte apropiati. Cantareata are doua fetite infiate, Sanda si Adriana.

Sursa Stirile Protv

 
Urmator >