Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-27
EUR 3,6875
USD 2,9392
 XAU 65,5854
AUD 1,8022
CAD 2,3015
CHF 2,5444
GBP 4,5401
Ion Dichiseanu divorteaza: dupa bal, la tribunal!
Ion Dichiseanu a implinit luni 75 de ani, iar marti, dupa petrecere, a urmat tribunalul.

Actorul Ion Dichiseanu a venit dimineata la Judecatoria sectorului 2 hotarat sa divorteze de sotia lui, Simona. Decizia vine dupa 22 de ani de casatorie. Inainte de nunta fiicei lor, Dichiseanu a dat de inteles ca a incercat sa salveze aceasta relatie.

"Chiar daca traiul in comun nu a fost interupt, raportul de comunicare afectiva intre mine si sotia mea a incetat definitiv cu totate eforturile mele sustinute", se spune in cererea de divort intentata de Dichiseanu.

Cu ceva timp in urma, Simona spunea ca povestea lor de dragoste se va incheia cu o frumoasa prietenie.

Sotii Dichiseanu nu au facut astazi declaratii la iesirea de la judecatorie. Au plecat insa impreuna, semn ca inca se mai inteleg.

Ion si Simona nu mai au nimic de impartit dupa un mariaj care le-a adus o fetita. Fetita ajunsa acum la casa ei, cu un grec.

Se spune ca infatisarea de marti de la tribunal ar trebui sa fie si singura. Surse din anturajul celor doi cred ca s-au inteles asupra tuturor aspectelor si ca vor cere desfacerea casatoriei pe cale amiabila. In privinta bunurilor pe care le au de impartit, sotii Dichiseanu au decis sa deschida o actiune separata.

Ion Dichiseanu a fost cel care a ales calea divortului, dupa mai multe decenii de convietuire cu Simona, atunci cand a devenit clar ca doamna il insala.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >