Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-27
EUR 3,6875
USD 2,9392
 XAU 65,5854
AUD 1,8022
CAD 2,3015
CHF 2,5444
GBP 4,5401
Divort ieftin pentru Madonna. Doar 10 milioane de lire sterline!
60176917
"Fata materialista" va scoate din cont doar 10 milioane de lire sterline pentru fostul sot, dupa ce avocatii ei si ai lui Guy Ritchie au ajuns la o intelegere in afara tribunalului.
Regizorul se alege si cu domeniul pe care familia il avea la tara, in Marea Britanie. In schimb, nu are voie sa sufle o vorba despre cei 10 ani de casnicie. Insa cunoscutii cuplului le soptesc deja ziaristilor detalii despre "iadul" din casa celor doi.  Prietenii lui Guy Ritchie le-au povestit reporterilor ziarului Daily Mail ca regizorul este cat se poate de incantat ca a ajuns la o intelegere in timp record.

"Guy nu a vrut un sfant de la Madonna", spun acestia. Chiar si asa, el s-a ales cu proprietatea Ashcombe din Wiltshire, care valoreaza 10 milioane de lire sterline si alte 10 milioane in contul din banca.

Si Madonna rasufla la fel de usurata. Cantareata ramane cu averea de 300 de milioane de lire sterline aproape intacta si pastreaza vila in care a trait cu familia, la Londra.

O clauza extrem de importanta ii interzice lui Guy sa vorbeasca despre culisele mariajului cu artista. Chiar si asa, amicii cuplului au povestit presei ca pretentiile Madonnei si stilul ei de viata ii faceau viata un iad sotului. In bucataria cuplului erau interzise carnea procesata, zaharul si lactatele. Nici ziarele sau televizorul nu erau privite cu ochi buni de Madonna, descrisa de prietenii lui Guy ca o mica dictatoare. Nici la capitolul vietii intime, cei doi nu stateau mai bine. Sotul ei se plangea ca sedintele de fitness ale divei, care durau intre doua si patru ore pe zi, nu-i mai lasa acesteia energie si pentru viata intima.

Despartirea nu este atat de linistita pe cat sperau cunoscutii celor doi. Imediat dupa ce s-a anuntat divortul, Madonna l-a numit pe fostul sot "retardat emotional", in fata a mii de fani, la un concert din Boston.

 

Sursa: PRO TV

 
Urmator >