Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-05
EUR 3,8720
USD 2,7912
 XAU 75,5299
AUD 2,1777
CAD 2,5908
CHF 2,4673
GBP 4,9378
Dasha, iubita tanara si... linistita a lui Roman Abramovici
Are tot ce isi poate dori o femeie, o cariera, un iubit celebru si cu bani, dar e foarte cuminte. Daria sau Dasha Zhukova e o prezenta enigmatica pentru ziaristi.

"Stiu ca sunt o norocoasa, pentru ca viata mi-a oferit ce este mai bun, insa nu mi-a placut niciodata sa ies in evidenta cu averea mea si cu viata de lux pe care o duc alaturi de logodnicul meu. Nu-mi place sa ies in evidenta in acest fel. Vreau ca lumea sa vada ce fel de om sunt si sa ma aprecieze pentru felul meu de a fi si pentru ce sunt in stare sa fac eu insumi", spune Daria. 

Probabil ca Abramovici a ales-o pe tanara tocmai pentru ca nu ii place foarte mult sa iasa in evidenta. Asta ar putea sa dauneze afacerilor. 

Dasha, cum o alinta apropiatii are 27 de ani, lucreaza ca model, are propria casa de moda si de curand si-a deschis o galerie de arta la Moscova. 

Galeria de arta contemporana "Garage", e construita, dupa cum sugereaza si numele, pe locul unui fost garaj din Moscova. Galeria a beneficiat de publicitate din plin. La "avanpremiera" de acum citeva saptamini, Abramovici a scos din buzunar 1 milion de lire, pentru un recital Amy Winehouse. 

Abramovici a divortat de dragul Dashei si a lasat in urma o parte considerabila din averea sa.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >