Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Media
Prima personalitate rapusa de gripa noua

Actorul Toni Tecuceanu a decedat

Actorul Toni Tecuceanu de la "Cronica Cârcotaşilor" a murit, marţi dimineaţă, la vârsta de 37 de ani, la Spitalul "Matei Balş" din Capitală, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1. Născut pe 13 ianuarie 1972, Tony Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite, înainte de a face actorie.

Citeste mai departe...
 
Gheorghe Dinica a murit!

Actorul Gheorghe Dinica a incetat din viata marti, in urma unui stop cardiac, la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde era internat la sectia Terapie Intensiva.

Citeste mai departe...
 
Gheorghe Dinica a murit!

Actorul Gheorghe Dinica a incetat din viata astazi, in urma unui stop cardiac, la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde era internat la sectia Terapie Intensiva.

Citeste mai departe...
 
Patrick Swayze. Lupta cu cancerul

Patrick Swayze a pierdut in fata cancerului pancreatic. Actorul s-a luptat din toate puterile cu boala, care, pana la urma, desi multi credeau in miracole, l-a doborat.

Citeste mai departe...
 
Patrick Swayze a murit!

Hollywood-ul, din nou in doliu. Indragitul actor Patrick Swayze a incetat din viata, dupa o lupta chinuitoare cu un cancer pancreatic.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 175