Suport Online

Suport Online

Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-05-13
Cei trei barbati acuzati ca i-au furat masina lui Becali au fost retinuti!
Miscare surpriza a anchetatorilor in cazul furtului petrecut in ianuarie, cand masina lui Gigi Becali a fost furata. Cei trei presupusi hoti au fost ridicati de politisti, in urma unor descinderi desfasurate marti dimineata, la marginea Capitalei.

Surse din cadrul politiei spun despre cei trei ca ar fi membri ai clanului interlop Geamanu. Ei opereaza, se pare, in zona Chitila, unde se banuieste ca ar fi furat mai multe masini.

Cel mai probabil, ei vor fi acuzati de furt si se va decide in cursul zilei de marti daca ei vor fi sau nu arestati preventiv.

In total, zece persoane au fost ridicate de politisti si urmeaza sa fie duse la audieri, informeaza Mediafax.

Politia s-a autosesizat in cazul furtului masinii lui Gigi Becali la doua luni dupa producerea evenimentului, cercetarile fiind incepute dupa declansarea actiunilor care au dus la retinerea finantatorului Stelei si a altor cinci persoane, printre care si Catalin Zmarandescu.

Cum furtul masinii s-a produs pe raza judetului Ilfov, Politia Capitalei nu a putut sa se autosesizeze si nici sa faca cercetari, deoarece nu a fost depusa nicio reclamatie.

Pe data de 3 aprilie, Becali a fost retinut de procurori, fiind acuzat de trei fapte de lipsire de libertate in mod ilegal, procurorii considerand ca miliardarul si celelalte persoane arestate "s-au erijat in organe de aplicare a legii". Mai exact, au prins si sechestrat trei barbati, indicati de un interlop ca fiind cei care i-au furat masina lui Gigi Becali, lasata cu cheile in contract.

Dupa doua saptamani in arest, Gigi Becali a fost eliberat sub control judiciar.

 

PRO TV

 
Urmator >