Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
IT & Stiinta
iPhone 4 a fost lansat oficial. Steve Jobs n-a avut semnal la prezentare

Este cu 24% mai subtire decat iPhone 3GS. De fapt este cel mai subtire smartphone din lume. Astfel si-a prezentat seful Apple, Steve Jobs, noua sa creatie: iPhone 4. Lansarea a fost una cu probleme insa, din cauza sutelor de laptopuri din sala.

 

Citeste mai departe...
 
Cu fereastra digitala aduci Brooklin Bridge la tine acasa!

Ti-ai dori sa stai in apartamentul din Drumul Taberei sau Militari si sa admiri New York-ul? Acum poti, cu ajutorul Windscape, o tehnologie dezvolatata de cei de la Apple. 

Citeste mai departe...
 
iPad - lansare cu inghesuiala si oameni fericiti

IPAD a fost lansat oficial la sediul Apple din New York. Supranumit "tableta minune", gadgetul este acum in mainile a mii de oameni care au stat la coada ore in sir pentru a-l cumpara.  

Citeste mai departe...
 
Apple a vandut 300.000 de iPad-uri si are deja primele probleme tehnice

Apple a vândut peste 300.000 de iPad-uri, noua tabletă asemănătoare iPhone-ului, de la lansarea din acest weekend, din Statele Unite.

 

Citeste mai departe...
 
China este vinovata pentru atacurile asupra Google, potrivit SUA

Un oficial al administraţiei Obama a declarat cotidianului The Washington Times că este sigur că Statele Unite a reuşit să facă legătura între atacurile asupra Google şi a altor companii americane cu ramuri ale guvernului Chinez.

 

Citeste mai departe...