Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Externe
Jobul zilei! Face masaj leilor in talpa!

Este bine stiut de fiecare dintre noi ca o sedinta de masaj inlatura orice urma de stres si neliniste, iar zoologul britanic Alex Larenty a dorit ca si animalele sa beneficieze de aceasta experienta.

Citeste mai departe...
 
7 morti si o centrala nucleara inchisa in SUA! Tornadele au facut ravagii

Pagube insemnate s-au inregistrat in cinci state, insa cea mai grava situatie provocata de seria de tornade si furtuni care au traversat centrul Statelor Unite, este in Ohio.

Citeste mai departe...
 
Un asteroid, cat pe ce sa loveasca Pamantul!

 Un corp artificial, asemanator unui asteroid de mici dimensiuni a fost descoperit recent la o distanta mica de Pamant. Ar fi vorba despre o parte dintr-o racheta ce rataceste prin spatiu.

Citeste mai departe...
 
Romanul impuscat de piratii somalezi, salvat de o nava olandeza

Marinarul roman luat ostatic si ranit intr-o confruntare cu piratii somalezi a ajuns in mainile medicilor. L-a preluat o nava sub pavilion olandez, insa omul le-a spus salvatorilor ca nu vrea sa se intoarca in tara, pentru ca are datorii.

Citeste mai departe...
 
Joc sexual intr-o scoala din Polonia: castiga cine ajunge ultimul la orgasm

 

Cinci fete de 14 si 15 ani din Ostroda, nordul Poloniei, au ramas insarcinate dupa ce au participat la un joc sexual numit “Steaua” sau “Soarele”.

Citeste mai departe...