Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Externe
Sa stai deasupra tuturor! Platforma pusa pe culmile Alpilor

O priveliste care iti taie rasuflarea, dar si picioarele. Este ceea ce ofera amatorilor de senzatii tari o platforma instalata pe un varf de munte din Alpii Bavariei.

Citeste mai departe...
 
Summitul G20 s-a incheiat fara o concluzie finala

Singurul punct asupra caruia au cazut de acord liderii statelor puternic industrializate si al economiilor emergente a fost reducerea deficitelor publice cu jumatate in urmatorii trei ani.

Citeste mai departe...
 
Grecia vrea sa isi vanda insulele pentru a-si plati datoria externa

Grecia intentioneaza sa vanda sau sa concesioneze pe termen lung unele dintre cele 6.000 de insule ale sale, in incercarea de a-si plati imensa datorie externa, relateaza The Guardian.

Citeste mai departe...
 
Frescele Capelei Sixtine ascund cifrul lui Michelangelo

Sunt convinsi de asta doi profesori americani, experti in anatomie. Ei vad pe tavanul Capelei, pictat de artist, maduva spinarii si trunchiul cerebral.

Citeste mai departe...
 
Austeritate englezeasca: TVA de 20%, salarii inghetate, taxa pentru banci

La Londra s-a anuntat un program de austeritate cum britanicii n-au mai vazut de o generatie incoace. TVA-ul o sa creasca treptat, pana la 20%. De asemenea, sporeste fiscalitatea, iar cheltuielile publice sunt reduse drastic.

Citeste mai departe...