Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Educatie
Tot ce trebuie sa stii despre bacul de anul viitor
BAC

Elevii de clasa a XII-a vor trebui sa se inscrie la bacalaureat inca din acest an, perioada prevazuta in noua structura a examenului maturitatii fiind 14-18 decembrie.

Citeste mai departe...
 
Pe 14 septembrie suna clopotelul! Bancile sunt rupte, toaletele infecte

Anul scolar vine peste noi cu aceleasi scoli darapanate. Daca in anii trecuti, directorii dadeau vina pe muncitorii lenesi, acum aflam ca pur si simplu n-au mai fost bani pentru reparatii.

Citeste mai departe...
 
Profesorii, cel mai prost platiti bugetari cu studii superioare

Profesorii si profesorii debutanti in special vor fi in continuare printre cel mai prost platiti specialisti cu studii superioare angajati intr-o structura a statului, cu un coeficient initial de salarizare de 1,65.

Citeste mai departe...
 
Elevii sustin astazi proba scrisa la limba si literatura romana!

Cei care au trecut de probele orale ale bacalaureatului isi testeaza de joi si aptitudinile la materiile de profil, dar in scris!

Citeste mai departe...
 
A inceput din nou BAC-ul! Pentru "restantieri"!

A inceput a doua sesiune de examinari, insa notele nu mai conteaza prea mult, pentru ca locurile bune in universitatile de stat oricum s-au ocupat.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 85