Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-05
Economie
Dobanzile la lei coboara sub 10%
banca

Valul reducerilor de dobanzi la depozitele in lei din ultima luna a coborat ratele pe palierul de o singura cifra, fata de niveluri de 13%-14% pe an pe care bancherii inca le plateau in iunie in goana dupa clienti.

Citeste mai departe...
 
In trei ani, Romania intra in top 10 constructori a
Romania va urca in top 10 tari producatoare de autovehicule la nivel european pana in 2012, cand este programata atingerea unui nivel de productie de 300.000 de autovehicule la uzina Ford de la Craiova si de 400.000 de unitati la Dacia.
Citeste mai departe...
 
Doar trei cereri in prima zi de "Prima casa"

Doar doua-trei cereri sunt in procesare acum in programul "Prima Casa", conform lui Aurel Saramet, presedintele Fondului de Garantare a Creditelor, institutia pe la care trebuie sa treaca toate cererile individuale dupa aplicatiile facute la banci.

Citeste mai departe...
 
Ultra Pro Computers si Curiero, lovite de faliment!

Nu va lasati amagiti de aceasta stare placuta de vacanta. N-am scapat de criza si din pacate pentru noi companii cu nume grele ies pe rand din scena economica. Lantul de magazine Ultra Pro Computers, cel mai recent caz.

Citeste mai departe...
 
Miercuri se vor da primele credite pentru programul "Prima Casa"

Interes urias pentru "Prima casa", acel program prin care romanii isi pot cumpara o locuinta cu un imprumut garantat de stat.

Citeste mai departe...