Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Economie
Cum fac romanii bani din turism, in Ungaria?

Daca la noi nu mai merg afacerile, incercam la vecini, si-au spus tot mai multi romani care investesc in Ungaria. Si-au mutat banii intr-o statiune cautata de turisti, aflata la 80 de kilometri de granita cu tara noastra.

Citeste mai departe...
 
E oficial:de la 1 iulie platim taxe si impozite mai mari. Vezi modificarile

Guvernul a aprobat miercuri modificarile aduse Codului Fiscal. Vor avea de suferit si sutele de mii de romani platiti pe drepturi de autor sau ca persoane fizice autorizate. Acestia vor achita de acum incolo un impozit de 16%.

Citeste mai departe...
 
30% dintre firmele de taximetrie din Romania sunt in insolventa

Primii care au dat de greu au fost transportatorii de marfa, apoi cei care au microbuze si autocare, pentru ca acum sa le vina randul taximetristilor sa intre in panica.

Citeste mai departe...
 
Afla cine plateste impozite mai mari pe apartamente, din septembrie

Oamenii cu stare o sa simta de acum inainte ca traiesc in Romania. Guvernantii vor sa majoreze substantial darile pentru vilele uriase cu suprafete nesfarsite de teren.

Citeste mai departe...
 
Creditele de consum in euro, pe cale de disparitie din cauza restantelor

Acestea crescusera de doua ori mai rapid la acest tip de imprumuturi decat la cele in lei. Iar in cazul monedelor exotice, ca francul elvetian, valoarea datoriilor a explodat, desi ele nu se mai acorda din 2008. 

Citeste mai departe...