Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-09
Michael Jackson, ucis de un asistent al dr.Murray cand acesta dormea?!

Informatiile legate de moartea lui Jackson continua sa apara. Potrivit cotidianului englez The Sun, care citeaza surse din randul anchetatorilor, megastarul a fost ucis de o doza puternica de Demerol, administrata de un asistent al doctorului Murray.

Murray a declarat in fata politistilor ca i-a administrat  lui Michael, cu cateva ore inainte de a muri, Propofol, pentru ca Jacko dorea sa doarma. Dupa ce efectul acestui anestezic a trecut, cantaretul s-a trezit si a cerut ajutor. Nu se simtea bine. In acele momente, un asistent al lui Murray, care se afla in casa lui Jackson, i-a administrat Demerol, care i-a provocat atacul de cord.

Ar fi trebuit sa existe o monitorizare a pacientului dupa administrarea Propofolului.

Un EKG ar fi aratat ca starea lui Michael era clar inrautatita dupa doza de Propofol.

Anumite surse citate de tabloidul britanic afirma ca doctorul Murray dormea. Cand s-a trezit si l-a gasit pe Jackson, a incercat sa-l salveze, fara succes insa.

"Murray ii administrase deja Diprivan (Propofol) intravenos toata noaptea. Dar Michael s-a trezit inaintea lui Murray si i-a mai cerut asistentului acestuia Demerol. Acesta i-a dat, insa trecuse prea putin timp de cand primise Propofol. Asta l-a ucis", a spus o sursa citata de publicatia engleza.


Intre timp, s-a descoperit o poza din dormitorul lui Michael, care arata ca doctorul a mintit atunci cand a afirmat ca a intarziat sa sune la 911 din cauza ca nu avea la indemana un telefon.

Sursa Stirile ProTv

 
< Precedent   Urmator >