Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-19
EUR 3,6897
USD 2,5540
 XAU 71,0879
AUD 2,0555
CAD 2,4032
CHF 2,3288
GBP 4,6481
Licitatie cu obiecte de pret la balul de caritate organizat de Halloween

Leslie Hawke a convins celebritati locale si internationale sa se deghizeze in personaje de poveste si sa faca un efort ca sa indeplineasca visele unor copii nevoiasi.

Pentru acest bal de caritate, Asociatia Ovidiu Rom scoate la licitatie obiecte de pret, unele fiind donate de doua actrite bine cotate la Hollywood.

Spre exemplu, o poseta Versace din piele neagra lacuita, creata de Donatela Versace, va fi scoasa la licitatie. Daca o sa fie adjudecata macar la fel de bine ca cea de anul trecut a actritei Uma Thurman, adica 40 de mii de euro, cateva sute de copii o sa mearga din nou cu drag la scoala.

Cine castiga poseta Versace, primeste si un mesaj scris chiar de frumoasa Demi Moore. Leslie nu a trecut oceanul ca s-o convinga pe vedeta de la Hollywood sa i se alature. A intalnit-o pe Demi in Studiourile MediaPro unde artista a lucrat la pelicula "Bun-raku".

Leslie povesteste ca norocul ei s-a chemat Fletcher, un bichon maltez, care in timpul unei receptii s-a asezat comod langa o doamna "necunoscuta", imbracata in negru. Asa a intrat in vorba cu Demi care s-a oferit sa ii doneze pretioasa geanta.

Asadar, marea petrecere este programata pentru data de 25 octombrie la Palatul Parlamentului. Invitatii sunt poftiti sa se costumeze in eroii lor preferati de ieri si de astazi. Pe Cabral, unul dintre prezentatorii show-ului, o sa-l vedem deghizat in Hancock alias Will Smith.

Si actrita Gwyneth Paltrow sare in ajutor cu o pandantiv in forma de cruce, marca Damiani, estimat la 18 mii de dolari.

Loredana si Dj Tom Wilson promit sa incheie seara cu un after party.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >