Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-09-05
Euro-Gigi "from the block": beau apa si-o scuip la loc!

Parlamentarului european Gigi Becali nu-i prieste apa de Bruxelles! Dovada reactia avuta in momentul in care, aflat in plenul Comisiei pentru comert international, a incercat sa-si stinga setea.

Becali n-a tinut cont de locul in care se afla si, dupa cateva clipe, a scuipat apa, copilareste. De altfel, europarlamentarul a avut o atitudine foarte relaxata pe parcursul sedintei.

Si-a pus castile smechereste, a ras cot la cot cu colegii din plen, iar apoi, cu ochelarii pe nas s-a dat preocupat de treburile Uniunii.

Deranjat de zvonurile care-l dadeau ba sustinatorul unui candidat la presedintie, ba al altuia, Becali a anuntat ca mai degraba isi depune si el candidatura pentru Cotroceni, decat sa sprijine pe altcineva. Nu de alta, dar e de "sapte ori mai puternic decat toti la un loc".

Credincios cum il stim, Gigi Becali duce dorul icoanelor din biroul de acasa. Se consoleaza insa cu faptul ca are vedere la catedrala de la Bruxelles.

Desi impresionat de un protest al agricultorilor prin care acestia solicitau renuntarea la subventii, europarlamentarul roman nu a putut sa nu remarce si "calitatea" scazuta a vacilor belgiene, care nu se compara cu suratele lor din Pipera.

 

PRO TV

 
Urmator >