Hotel Koronna

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-08-22
Elena Carstea va fi operata pe creier!
Trec momente grele pentru cantareata Elena Carstea. Acum cateva zile, in urma unui control medical de rutina, a aflat ca va trebui sa suporte o interventie chirurgicala pe creier. Si asta cat mai curand, adica saptamana viitoare.

Interventia chirurgicala este considerata de medici una cu un risc extrem - un anevrism situat in spatele ochilor s-ar putea sparge oricand, provocand un accident cerebral.

Reporterii ProTV au stat de vorba cu artista, aflata in Statele Unite. Elena Carstea le-a spus ca, desi ii este teama, traieste cu speranta ca totul va fi bine. Din tara, prietenii si colegii de generatie, printre care Mirabela Dauer si Oana Sarbu, o incurajeaza.

Elena Carstea, stabilita de 3 ani in Statele Unite, va fi operata pe 12 august, la spitalul JFK, din West Palm Beach, Florida.

Ea s-a casatorit in 2006 cu un avocat de origine americana, in prezenta catorva prieteni foarte apropiati. Este cunoscuta drept o militanta pentru drepturile femeilor si are doua fetite infiate, Sanda si Adriana.

Sursa Stirile ProTv

 
< Precedent   Urmator >