Suport Online

Suport Online

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2009-06-13
A inceput Campionatul European de Majorete de la Cluj

In acest weekend, Clujul va fi gazda celor mai bune majorete din toata Europa. Fetele au venit sa arate ce pot in fata unui juriu international. Sunt in total 1300 de concurente, din zece tari.

Cel mai mare bulevard din Cluj s-a colorat de pampoane in toate culorile. Trecatorii n-au rezistat si s-au oprit sa le fotografieze pe fete si sa le incurajeze. Concurentele au venit din Bosnia Hertegovina, Croatia, Cehia, Italia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Muntenegru si Romania.

Romania are in competitie trei echipe de cadeti, cinci de juniori si alte cinci echipe de seniori. Toate fetele s-au pregatit din timp. Si pentru ca spectacolul sa fie complet, fiecare majoreta trebuie sa aiba epoleti, palarie iar capitanul trebuie sa tot timpul sa poarte bluza sau ceva altfel decat echipa. Mai mult, bluzele trebuie sa fie mulate pentru a se vedea ce si cum dansam.

Daca ieri fetele au evoluat cu pompoanele, astazi trebuie sa treaca cu bine si de proba de mars cu bastonul, in timp ce premierea va avea loc maine.

 

Sursa: PRO TV

 
< Precedent   Urmator >