Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Divertisment
"Madonna ma obliga sa facem sex pe muzica ei!"

La ceva vreme dupa despartirea de diva, se pare ca regizorul Guy Ritchie inca a mai pastrat ceva sechele. Asa ca vorbeste despre cum e sa faci sex cu Madonna.

Citeste mai departe...
 
Seara Beyonce la Grammy: a luat 6 premii. Single Ladies cea mai buna piesa

Sase dintr-un foc! Sunt premiile primite de Beyonce in urma cu cateva ore la Gala Premiilor Grammy de la Los Angeles. Alaturi de Beyonce a triumfat si Taylor Swift, considerata in America drept marea speranta a muzicii country. Ea a adunat patru trofee.

Citeste mai departe...
 
S-a dat startul Festivalului de Film Eco de la Sinaia

Primele proiectii au avut loc joi seara, dintr-o duba venita tocmai din Olanda. Masina este echipata cu panouri solare in care ziua acumuleaza energie.

Citeste mai departe...
 
O stea gata sa explodeze ameninta Pamantul

O stea, care ar putea exploda si distruge Pamantul o data cu ea, a fost descoperita de astronomi, marti. Specialistii cred ca aceasta va face o autoimplozie, proces cunoscut sub numele de supernova, si va avea forta a 20 de miliarde de megatone de TNT, titreaza, miercuri, "The Sun". Astronomii au dezvaluit ca steaua, numita T Pyxidis, este mult mai aproape de Terra decat credeau initial, mai exact la aproximativ 3.260 ani lumina. Astfel ca, in cazul unei explozii termonucleare, stratul de ozon care protejeaza Pamantul de radiatiile cosmice periculoase ar putea fi complet distrus. Scenariul apocaliptic a fost descris, marti, de astronomii de la Universitatea Villanova din Philadelphia, SUA. Potrivit acestora, satelitul International Ultraviolet Explorer a relevat ca T Pyxidis este in realitate compusa din doua stele, incluzand si o pitica alba, care absoarbe gazul si creste incet. Cand aceasta va atinge o masa critica, va exploda. De asemenea, ea va deveni mai puternica decat orice alta stea din univers si va fi putea vazuta chiar de pe Pamant.

Se pare ca telescopul Hubble a fotografiat steaua care se pregateste de un big-bang cu o serie de explozii mai mici, numite nove. Acestea au fost regulate in ultimii 20 de ani. "Trebuia sa mai existe explozii in ultimii 20 de ani. Ar putea deveni o supernova in curand, dar in acelasi timp ii poate lua mult pana sa faca o autoimplozie", au declarat oamenii de stiinta Edward M Sion, Patrick Godon si Timothy McClain de la Asociatia astronomica din Washington.

 

Sursa: Ziua

 
Euro-Gigi "from the block": beau apa si-o scuip la loc!

Parlamentarului european Gigi Becali nu-i prieste apa de Bruxelles! Dovada reactia avuta in momentul in care, aflat in plenul Comisiei pentru comert international, a incercat sa-si stinga setea.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 169