Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Shannen Doherty se mentine īn forma luānd lectii de calarie

 

 

 

 

 

Actriţa pe care cu toţii am admirat-o interpretând rolul Brendei din "Beverly Hills, 90210" adoră bucătăria italienească şi se declară o gurmandă înrăită.

Frumoasa de 37 de ani are un metabolism atât de bun, încât trebuie să mănânce destul de mult pentru a-şi menţine o greutate constantă. „Chiar dacă nu sunt sănătoase, produsele junk food nu-mi sunt străine. Organismul meu arde caloriile atât de repede, încât dacă nu aş mânca, aş slabi imediat! Sunt o norocoasă, nu-i aşa?”, a spus actriţa zâmbind.

Chiar dacă natura a înzestrat-o cu un metabolism de invidiat, Shannen nu renunţă la sport. Ea are un program foarte bine stabilit. Începe ziua cu alergări uşoare pe plaja din Malibu, însoţită de cei doi câini ai săi, continuă cu 180 de abdomene pe care le execută în nouă reprize, iar seara se relaxează la hipodrom, călărind unul dintre cei şapte cai pe care îi deţine.

Pentru că a fost mereu o rebelă şi pentru că petrecerile sălbatice la care a participat nu i-au cauzat decât probleme, Shannen atrage atenţia asupra unui aspect foarte serios: alcoolul. “Un pahar de vin roşu zilnic este benefic pentru întregul organism. Dar asta este tot. Orice fel de licoare ai mai consuma, deja este prea mult. Respectaţi-vă corpul şi sănătatea!", a fost mesajul actriţei pentru cei care nu iau în serios acest viciu.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >