Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Cinci motive psihologice pentru care unele femei nu pot slabi

Multe femei încearcă să piardă kilogramele în plus, prin diete şi exerciţii, însă puţine sunt cele care îşi ating scopul. Cercetătorii au descoperit că există anumite motive psihologice pentru care femeile nu pot slăbi, chiar dacă îşi doresc asta foarte mult.


Motivul nr. 1
Dorinţa subconştientă a fiecărei femei este să fie cât mai solidă şi mai sănătoasă, pentru a face faţă situaţiilor dificile. Câteodată, nu e numai această dorinţă, ci şi o nevoie fizică imperioasă, care le face pe femei să mănânce mai mult.

Motivul nr. 2
Timiditatea. Kilogramele în plus devin un fel de „strat protector” pentru mai multe femei, sub care se ascunde o persoană nesigură pe ea.

Motivul nr. 3
Traumele psihologice le pot împiedica pe unele din reprezentantele sexului frumos să piardă din greutate. Dacă cumva femeia a avut o experienţă neplăcută în copilărie, din cauza aspectului său fizic, e de aşteptat ca la maturitate să nu vrea să atragă atenţia asupra ei. Şi cel mai simplu mod de a evita ca ceilalţi să te bage prea mult în seamă este să te ascunzi în carapacea ta.

Motivul nr. 4
Foarte multe se plâng întruna apropiaţilor, povestindu-le cum se luptă ele cu kilogramele în plus şi cum nu reuşesc să slăbească nici măcar un pic. Cercetătorii susţin că aceste femei nu ţin neapărat să slăbească, ci vor să atragă mila şi simpatia celor din jur.

Motivul nr. 5
Un alt motiv pentru care femeile nu îşi pot atinge scopul de a fi mai suple, este că viaţa lor este plictisitoare, fadă, lipsită de bucurii şi mulţumiri. Atunci când nimic nu merge cum trebuie, singura plăcere rămâne mâncarea.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >