Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-10-12
EUR 3,7690
USD 2,7811
 XAU 81,8962
AUD 1,8399
CAD 2,3996
CHF 2,4816
GBP 4,7136
Christina Ricci: „În adolescenta am suferit de anorexie”

Actriţa de origine italiană Christina Ricci a povestit că în adolescenţă a avut probleme alimentare şi a fost anorexică: „La un moment dat am avut anorexie, apoi m-am îngrăşat”.


Vedeta din „Familia Adams”, „Sleepy Hollow” şi „Monster” poate să vorbească acum despre boala ei fără ca acest lucru să o afecteze. O parte dintre motivele pentru care Ricci s-a îmbolnăvit ar putea fi influenţa mediului de la Hollywood şi divorţul părinţilor ei. Acum, după ce a învins boala, actriţa este de părere că nu este bine să ţii diete radicale, care să-ţi afecteze sănătatea.

Christina Ricci a adăugat: „Eu am fost o persoană vanitoasă, dar am descoperit că există şi alte modalităţi prin care să atragi atenţia şi să scapi de nesiguranţă”. Ea a mărturisit că a pierdut numeroase roluri pentru faptul că, în trecut, a avut probleme cu alimentaţia.

Actriţa susţine că s-a maturizat şi se simte suficient de puternică pentru a înfrunta greutăţile. Christina reuşeşte să se menţină în formă cu ajutorul dietei bazate pe principiul controlării porţiilor.

 

Sursa: Acasa TV

 
< Precedent   Urmator >