Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -notitle or -notitle or -ad.

Module Left3

This is the left3 module position, which is currently using the -title module class suffix but can load either -title or -notitle or -ad.
Casa & gradina
Alege designul eco pentru locuinta ta!

Te-ai hotarat! Locuinta ta are nevoie de cateva modificari, de un nou design. Chiar daca trecem printr-o perioada de criza economica, amenajarea locuintei tale nu trebuie neglijata. Fara prea mult efort, poti face cateva schimbari spatiului in care locuiesti, oferind un aer proaspat.

Citeste mai departe...
 
Imprimeuri la moda in decoratiunile interioare


Imprimeul si designul de ambient sunt, de cand lumea, prieteni la catarama. In timpuri stravechi, imprimeul nu avea doar rolul de a infrumuseta spatiul sau materialul ales, ci avea mai ales un rol simbolic. In zilele noastre, imprimeul si-a pierdut valoarea sa simbolica si a devenit pur si simplu ornament.


Citeste mai departe...
 
Cactusul - o planta usor de intretinut


Daca iti plac plantele, insa nu prea ai timp sa te ocupi de ingrijirea consecventa a unora mai pretentioase, cactusii sunt o optiune excelenta. Nu au nevoie de multa ingrijire si atentie, iar din acest motiv sunt plante de interior extrem de "convenabile". In plus, fara a fi de o frumusete clasica, aceste plante isi au farmecul lor, prin aspectul salbatic si prin tonurile lor placute de verde.

Citeste mai departe...
 
Mobila pictata... cu iz de poveste


In ultimul timp, se pune mare accent pe esteticul obiectelor, pe decorarea lor cu diferite pattern-uri si texturi, pentru a le scoate din banalitate si pentru a deveni "piese de rezistenta". Astfel, aproape orice obiect din casa poate fi in centrul atentiei... cu un pic de ajutor. Pana si masinile de spalat au capatat un nou design, cu "fete" inflorate intr-o multitudine de culori.

Citeste mai departe...
 
Sfaturi pentru un decor romantic

Interziceti televizorul in dormitor...

Televizorul este cel mai de temut ucigas al intimitatii. Urmariti emisiunile sau filmele favorite intr-o alta incapere si folositi dormitorul doar in trei scopuri: dormit, giugiulit si sex. Atat!

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1 - 9 din 19