Advertisement

Curs valutar BNR

Curs valutar BNR
Currency RON 
2008-09-30
EUR 3,7028
USD 2,5830
 XAU 72,9075
AUD 2,1066
CAD 2,4821
CHF 2,3341
GBP 4,6494
Actualitate
Majoritatea clinicilor medicale care efectueaza fertilizare in vitro nu au autorizatie
În România, aproape 4.000 de cupluri apelează la metoda fertilizării in vitro. Oficial, doar zece clinici din ţară sunt autorizate să facă această procedură. În realitate însă, fertilizarea in vitro se practică fără acordul Agenţiei Naţionale de Transplant în cel puţin tot atâtea unităţi medicale.  
Citeste mai departe...
 
Sindicalistii din īnvatamant vor asista azi la dezbaterile privind majorarea salariilor din educatie
Profesorii ies la atac în ziua în care deputaţii discută din nou despre majorarea salariilor din educaţie. Liderii principalelor sindicate din învăţământ intenţionează să asiste la lucrările din Parlament. În plus, vor înmâna aleşilor scrisori prin care să-i sensibilizeze să voteze majorarea salariilor profesorilor cu 50%. Sindicaliştii spun că Guvernul are bani pentru a acorda această majorare, însă preferă să îi cheltuiască pentru diverse servicii electorale.  
Citeste mai departe...
 
Marko Bela a fost audiat la DIICOT īn dosarul privatizarilor strategice
Preşedintele UDMR, Marko Bela, a venit astăzi la DIICOT pentru a da declaraţii cu privire la o ordonanţă de Guvern. Ordonanţa au fost emisă în perioada în care Codruţ Şereş a fost ministru al Economiei şi Comerţului.  
Citeste mai departe...
 
O suta de pensionari au protestat astazi īn fata Prefecturii din Cluj-Napoca
Aproximativ o sută de pensionari, nemulţumiţi de banii pe care îi primesc, au ieşit astăzi în stradă la Cluj-Napoca. Oamenii spun că după o viaţă întreagă de muncă în care şi-au plătit toate dările către stat sunt acum muritori de foame.  
Citeste mai departe...
 
Primaria din Barcanesti a fost demolata pentru a face loc autostrazii Bucuresti-Ploiesti
Decizie surprinzătoare a autorităţilor pentru construcţia autostrăzii Bucureşti-Ploieşti. Pentru că se aflau pe traseul viitoarei autostrăzi, primăria şi căminul cultural din Bărcăneşti au fost demolate în această dimineaţă.  
Citeste mai departe...